Продавам Macbook Pro 15" mid 2009 с едно на ум

Алеи Възраждане, гр. Русе, Област Русе Добавена в 01:52, 25 октомври 2016, Номер на обявата: 93831196

Продавам скандално пъргав макар и спрял да бъде последен шамар на технологиите Macbook Pro модел 2009. Дисплеят му е 15" което е приятен комплимент при създаване на документи, фейсбучене и гледане филми. Ползван е само за фотошоп и създаване на картинки с котки и за целта има 6 GB RAM. В технологично отношение продължава да бъде същият онзи неопитомен звяр на който грубата мощт извира директно от недрата на производителя на платките. Мисля всеки знае защо Apple няма бутон за рестарт на машините си - защото нямат нужда от него. Производителността му допълнително се покачи след като замених вехтият HDD със супер чевръст Kingston 256 GB SSD. Загубил някогашният си полиран блясък визуално има леки забележки със средно груб тон, чукнат е тук-таме, със сигурност не е удачен за изложения и пошла показност по скъпи заведения с изкуствени хора, заради леко вдлъбнатият си ръб. Ще го кажа така - виждал съм и по-запазени лаптопи. Батерията трябва да е някъде след средата и преди края на своя жизнен цикъл, което е не толкова тъжно защото продължава да държи малко над 2 часа при гледане на филм, напълно достатъчно да го изгледаш до края. Освен ако не гледаш властелина на пръстените трилогията. Wi-Fi сигнала е постоянен като гравитацията и силен като дясното кроше на Пулев. Пантите са безумно издръжливи и съдействат на всеки каприз за промяна на ъгъла. Буксата за зареждане е магнитна, и ако баба ти бързайки за турския сериал се спъне в кабела, няма да стане сакатлък. С думата сакатлък поздравявам жителите на Кърджали. Дисплея е постоянно цветен. Клавиатурата е мека на натискане, бутоните са на достатъчно голямо разтояние един от друг, а подсветката ще озари нощта ти. Силните му говорители са разтройвали не един и двама колеги, които не разбират от хубава музика. Мулти тъч тракпад-а е шокиращо удобен и актуален, няма нужда от допълнителна мишка, освен ако не се цъка Leage of Legends, където играта върви с 35-40 fps.

БОНУС:
О, небеса, към лаптопа подарявам изпуснат-и-пукнат-но-все-пак-работещ iPad2 Wi-Fi only, 16 гб, искрящо бял като белите нощти в Швеция, на който след падане се пукна тъч-а но продължи да работи безупречно. В комплект с кабел.

Снимките на лаптопа са правени с iPad-a, а снимките на iPad-a са правени с лаптопа. Inception батенце.

Освен ако не е супер неустоима оферта, бартери не ме къдрят. Това изключва фритюрник, пасатор, гофретник, маша за коса, броня, калници и стъкло за БМВ Е36, стари маратонки, комплект бебешки бутилки с биберон, златния зъб на дядо ти, едни гирички от мазата и старото ти галакси на гърба с подпис на Стоичков, който благородно отстрелва лъвове в саваната. Такива да не пишат, че едвам насмогвам да трия.

Цецка Цачева е искала да си купи такъв лаптоп някога, а сега се гласи за президент. Само за амбициозни хора, вероятно каймака на обществото.