10.03 14:08

Някои наблюдения над женското поведение

        Жените искат от нас себераздаване. Мислят ни за олигофрени, защото харесваме мач, пиене и мощни деклотета цунамита. Техните мании са други – книги, шоколад и външен вид. Аз примерно имам силно желание да се самораздам за любимата. Вечерта съм и приготвил яйца по панагюрски и салата боб. Прибира се. Ако е в добро настроение – само гледай – измива си набързо чатала, пие две ракии и после те праща при Господ с най-необичайни части от тялото си. Ако обаче на работа някой я е изнервил следва: „Ти, може ли да си толков шашув, да пържиш яйца в тенджера, окапал си с мазнина навсякъде, тая печка пак аз трябва да я чистя и защо по дяволите си намокрил банята.” Отвръщам, че съм се къпал, а тя казва, че било просташко човек да се къпе надвечер. Тегля и една майна и си наливам. Тя седи на дивана и се цупи. Тук един мъж на място, трябва да претегли ситуацията. Обичаш ли я или не я обичаш. Ако е второто оставаш си тъй небрежняк. Аз обаче си обичам приятелката. Гледам футбол. Сякаш на себе си казвам: „Тоа па Райън Гигс да го слага на жената на брат си.” Никакво внимание... но знам, че я чопли. Накрая не издържа и с хладен глас ме пита „Как тъй.” Разказвам и. Почва да излиза от комата. Смее се, но сдържано. Разправям и как един път, като бях в Германия за кола, на бившото ми момиче много и се приходи по голяма нужда. Огромна автоборса, отстрани магистрала – пълно с народ, а клозетите на другия край. Каза, че умира – пълна безизходица. Трябваше да направя нещо веднага. Огледах се. Видях една от ония коли, дето можеш да си ги вземеш и да ги оставиш, където ти е кеф – нещо като такси, ама ти си го караш. Добре че имах чипкарта за подобни возила. Вкарах я на задната седалка и тя се изходи. После обяви, че ще ме обича до гроб и никога няма да забрави каква добрина съм направил за нея. Настоящата ми любима направо се разпори от смях. Пи едно и съблече блузката си. Бях и докарал настроение... тя ми докара други работи.
         Безпричинното сърдене е друг аспект на женското поведение. Гледате си телевизия мирно, но внезапно в нея протича необратим метаболитен процес, оказващ влияние на духовната и същност. Две от чакрите и ослепяват, другите не виждат. Поглежда ме... разбирам какво ще стане, но нямам време за реакция – „Ти защо си ми разбъркал щипките за пране.” Директен мат без шах. Гледам, като козунак в Лондонската опера. Отвръщам, че съм нямал работа с глупавите и щипки, а тя – „Нормално... интересуваш се само от себе си, никога не правим нещата заедно.” Отиде. Тук по-неопитните люде биха тръгнали да спорят. Но това е безполезно. Трябва да я изненадате. Един път казах, че ще си правя чай. Моята така се ококори, че за малко да и изпадне едното око под шкафа. Мъж чай пие – елен скумрия пържи. Все още злобна ме пита, дали съм болен. Рекох „Не.” Естествено решава, че я лъжа. Изстрелва се на комета – одеяла, термометри(три вида), фервексове, застава на котлона и ми прави греяна ракия. В действията и личи искрена тревожност. Открива ми температура – студен съм на кален чакъл. Пия, а тя решава да ме топли с малкото си тяло. Опипвам я... Съешаваме се... Щастлива е. Лошотията в главата и е преминала.
        Жените имат много силно развито чувство за справедливост. Те не търпят шикалкавене или любимият им да обижда беззащитни хора и животни(без голямо куче). Помнят предателствата, преструвайки се, че прощават. Искат да почешеш гордостта им с мечи лапи, но светкавично усещат, ако ги лъжеш. Отиваме с половинката в един клуб заедно с друга двойка. Тоя мълчи като някой тостер, аз разправям щуротии от недалечното си минало. Момичетата падат от смях, държейки с две ръце  матките си, та да не изпаднат из тях. Минава страшна девойка. Отбелязвам, че бих я ебал с удоволствие. Преминава втора още по-красива, казвам, че така ще и изпържа мозъка – хляб да види за мен да мисли, в Кауфланд да влезе, мен да си спомня. Приятелката на моята не издържа и ме обявява за боклук – как можело да съм толкова прост и несъобразителен, защо съм я бил унижавал пред всички. Любимата доволно заметна черната си коса, а аз рекох – „Като имаш Ферари, няма нищо лошо да обсъждаш опелите.” Тая се изчекна от кеф и ме обяви за рицар(даже за стадо от рицари).
        Сексът винаги е бил интересна тема за кавги - особено при многогодишните двойки. Аз моята кога, не и се сношава, мога да я разпозная от асансьорна шахта. Ако я замоля, ще пусне, но такива жалки изпълнения са загуба на време и самочувствие. Трябва да я запалиш по някакъв начин. Подмазването е тъпо, а купуването на подаръци до време – парите впечатляват момичетата, но губиш искреността им в леглото. Ако не и се оножда тая вечер, а ти си накострежен – измисли нещо. Най-лесно е да почнеш да злословиш за някоя нейна непоносима приятелка или колежка. Обаче е наложително, наистина да ги мислиш тия неща, иначе ще те разобличи. Кажи примерно, че никога не би ебал такъв глиган като омразната и другарка. Кажи, че оная е верно хубава, но без да искаш, си видял вълна на лицето и плюс неподходяща сланина по тялото. Добави че е рядко малоумна. Така твоето момиче ще разбере, че играете в един отбор. Зъбчатките в главата и ще се наместят и тя ще прояви солидарност с нечистите ти желания. Ще ти прави неща, дето родителите и не биха одобрили, ако ще животът им да зависи от това. Неща несъвместими с продължаването на рода. И да не се объркаш – първо награди любимата.
        Природата на жените е неразбираема, но със старание и фантазия, можеш да се залепиш за мозъчната им лигавица. Жените са от Венера, мъжете от Русе.