ОЕ2

дата: 131098
обект : платено момиче
субекти : Ани, ( възраст към 18 г. ) и аз.
цел: да чукаш и да си платиш.

Статистиката твърди че рано или късно, мъжете винаги го правят поне един път с проститутка. След това започват да повтарят. Обикновено на стари години, когато не се хвалят на никого с това. Повечето мъже няма да признаят дори на себе си, че ги мързи да свалят други жени. Предпочитат да си платят в брой. За което са виновни самите жени.
Понякога, като гледам женския материал около себе съм усещам как от панкреаса, дванадесетопръстника и стомаха ми се надига една вълна. Вълна на възхищение към всички путки на този свят, които отварят краищата на мидата кеш. Нещо като край на срамните бартери по целия свят. Краят на женския бартер.
Аз съм на 27 години. Не познавам много платени жени. Но съм сигурен, че платения секс няма нищо общо с другия секс. Много по-отвратителен е от него и е много по-хубав. Ако не си платиш поне един път означава, че цял живот не си ебал.
Плащането е един от грандиозните обществено-сексуални актове. Плащането образува човешка конфигурация между вагиналните икономически интереси и интересите на обикновения кур. Плащането образува в джоба ти движение - махаш парите от там, а тяхното място и твърдост заема едноокия змей на безрасъдната ти мъжка презумпция да се ебеш. Плащането образува в мозъка ти влажна и сигурна джунгла, в която крещят бабуините на сексуалното ти желание. Вече съм сигурен, че Господ първо е измислил плащането. После се е сетил за обикновения секс.
протичане: Дълго и бавно избирам платено момиче. Срещам сводници и грозни циганки,курви-жепейки и девствени свиркаджийки, които не знаят да четат и пишат. Във филмите платената курва е красива и всеотдайна. В нормалния свят е свадлива, гнусна и лепкава.
Обаче аз успях да попадна на моето момиче. Тя е от тези платени жени, които посрещат клиенти в собствена квартира. Най-гнусното място в периферията на Вселената са квартирите на проститутките. На самотните "немногоскъпи" проститутки. До там се стига с помощта на таксиметров шофьор. Нощните таксита са най-добрия сводник.
регистрация 1: страх от болест.. избелващ очните ябълки страх от СПИН... страх от гной, телесни подутини, петна... страх от някаква полова болест, от която космите в ноздрите започват да растат навътре и обвиват мозъка … страх като от радиация… страх от Божия гняв…
регистрация 2: страх да не ме убият веднага… чувал съм хиляди истории на намушкани и обрани (и наебани) клиенти… хубава работа - плащаш да чукаш, пък те изнасилват… мисълта, че съм "клиент" малко успокоява…
протичане:Въпреки всичко и тя и аз се притесняваме. Тя се казва Ани. Всички проститутки се казват Ани. Или поне повечето. Хубава е. Случката, която ни предстои не е нормална. За секунда ставам феминист. Несправедливо е, че Ани е спала с хиляди мъже.Ани е чудесна дупка в оградата, покрай която минават Ходещите Пениси. А Ходещите Пениси си приличат. Те обичат да се завират по дупките, да се оглеждат, да плювват през зъби. И да се изхлузват. Отвъд тази ограда няма нищо за гледане.
Тя се къпе. Подмиването е ритуал, който те, проститутките, изпълняват заради Хигиената. Хигиената тук звучи като митологично чудовище. Хигиена! - в този апартамент от тъмните му ъгли всеки миг ще изскочи огромна крастава кучешка глава, ще ме захапе без да къса и ще диша през зъби. Хигиена сигурно е името на огромна дебела жена, която обича AC/DC. Хигиена - нещо женско, което виси като нишка слуз в ъгъла на Живота… Хигиена, Хигиена…
регистрация 3: смрад… сладникава смрад…разбирам на какво мирише чак когато свиквна с нея… Не мирише на лошо - мирише на необичайна смесица от сперма и аеробион… много сперма и много аеробион.
протичане:Надзъртам да я видя какво прави в банята. Това е точно обратното на филмовата сцена. Добре дошли на Земята! Тя се опитва да се подмие по един особено сгънат начин, сякаш иска да надзърне във всичките си полови кухини. Леко и сподавено охка. Озадачен и нездраво любопитен, все по-загрижен за телесното си и душевно здраве се спотайвам. Докато се мие я боли. Представяш ли си какво би могло да я боли?! Онова, което тя има между краката си сигурно вече е еволюирало от ебане и новото му име е Инфекция. Нещо на буци, неоформено, но пълно със живот и желание да пълзи…
Не е хубаво да ме види, че я наблюдавам… Правя се на пич, който я чака облечен, пиян и пушещ… Клиент, пич! Мисълта че мога да бъда клиент наистина развлича. Пием нещо. От чаши! Чашата е Мегалополисът на Миазмите в Страната на Бактериите. Надявам се, че Алкохолът ще ги убие в стомаха ми… Сигурно си внушавам...
регистрация 4 : идва ми идеята да не я чукам… мога да разговарям просто с нея, да направя репортаж като в хартиен официоз: кое колко струва и колко е тежка съдбата на кучката Ани, която се ебе за пари… мога да се направя на състрадателен пред приятели, да разкажа Покъртителната История на Проститутката и да бъда Великия Ебач (в историята), който не чука с пари, а просто плаща репортажа си … мога да си говоря с нея до сутринта и да я накарам да престане с тоя занаят, защото… можеш ли наистина да бъдеш толкова голям чикиджия, а карбовски?
протичане:Тя е проститутка. Аз съм клиент. Тя сега ще го духа, защото светът е такъв - нормален недоебан свят, в който всичко е както трябва. Представяш ли си в един друг свят нещата да са наобратно - тя да ми плаща, а аз да я лижа цяла нощ за пари. Докато се обезводня…
Презерватив! Капута, кондома, гумата… две гуми, четири цола… Гуми с вериги за непроходими проходи, бронирани гуми за бойни машини, танкови вериги, въздушни въглавници! Ужасът, че нахуйната ми кожа ще се опре в нея отвътре (и отвънка!) ми пречи на ерекцията, докато се превърне в смъртен ужас. Но пък смъртният ужас, от своя страна, води до чудесна апремортална ерекция…
Оле, Боже, не споменавай напразно името Божие! Тя умее да слага презерватива с уста! Ако някой ден реша да направя впечатление на мъж, трябва да го науча и аз! За момент, когато слага презерватива в устата си и леко всмуква навътре, Ани прилича в лице на надуваемите кукли от 50 долара със "О" там където инженерът-пластик си е мислел, че трябва да бъдат устата, путката и задника. Това не ми го е правила нито една друга жена - възхищението ми е искрено, а облекчението съвсем човешко. Малко хора на този свят спестяват по такъв нежен начин вечните ми притеснения.
На минет като на минет. Циците й са кофти. Цици на порнозвезда, която никога не е била добра в кревата. Тя е професионалист - сумти и пъшка само толкова, колкото да й повярваш. Нито звук повече. Добра е, направо чудесно момиче. В главата ми обаче изплува профанската идея, че свирките правени с любов са по-добри. С любов и без два презерватива.
регистрация 5: идва ми една увереност, че ще ми се размине… сигурно е от алкохола… увереност, че ще ме подмине Божия гняв, Болестите и Греха, това, че плащам на жена, за да чукам… Просто ми се доебава все повече и повече…
протичане: Не съм ли малко скован? Естествено ли се държа? През цялото време не се отпускам с идиотската цел да разбера какво точно я болеше докате се миеше. Между краката тази жена изглежда като всяка друга. Някой женски гениталии дори са красиви. Не знам защо, но нейните външни полови органи ми се струват твърде големи. И сякаш по вътрешната страна на бедрата висят надписи от типа: "Тука беше ЖОРО 1996!…"
Изведнъж я питам с колко мъже е спала… Ани ме гледа тихо, неразбиращо… Проклетата журналистика винаги обърква отношенията между хората. Махам с ръка, няма значение, стягам се и почвам да я чукам. Ако толкова обичаш статистиката, карбовски - просто си сложи фанелка с трицифрен номер на гърба…
регистрация 6: Обаче нея нещо я боли! Аз я чукам, но и съседите могат да разберат - нещо долу обилно я боли. Спирам. Питам я какво става. Тя накрая се отпуска. Разбирам колко много мъка има на този свят. И как тя често те среща.
протичане:Ани има четири шева на вагината си. Преди седмица е родила. Още не са махнали конците. Показва ми млякото си. Бебето е някъде. Ани не страда, просто моли да не го правим повече. Имаме технически проблем - разкъсана путка, съшита с бели конци.
Ставам й симпатичен. Ани се опитва да ми направи още една свирка, но не става. Прави ми комплимент: "Имаш спортен кур…" казва. Вече сме приятели. Стари приятели. Питам я защо работи, след като скоро е раждала… Няма значение, мислех че вече мога да почна, казва тя.
регистрация 7: сигурен съм, че това са го усещали всички мъже ползващи проститутки… в един момент по глупашки ми се приисква да я закрилям… за малко се чувствам герой от лош филм, в който аз съм главния герой и живея с проститутка, от която даже имам и деца… желание да се посветя на нищите, падналите в калта и несполучилите… отъждестявам се с човек, който може да помогне… но на кого, и как, и има ли защо… всъщност ми се приисква докато я чукам и на нея да й е поне малко хубаво… другото са глупости.
протичане: Вече ми се ще да си ходя. Обаче имам още десет минути. Пушим,а времето минава. Накрая й казвам нещо сложно - опитвам се тя, Ани проститутката, да ме запомни. Казвам й, че всичко това е един скучен пейзаж, в който нещата имат неправилна форма. Тя казва "Не знам". Моят час е изтекъл.
Прибирам се нанякъде със същото такси, с което съм дошъл. Питам бакшиша дали някога е чукал Ани. Чукал я е.
регистрация 8: като те отпусне глават на сутринта разбирам какво ми е липсвало през цялото време… музика. Истинска филмова музика… за да внушава силно, че и нещата са истински…