2. ДВЕ ЛИПИ ОТПРЕД И ЕДНА ОТЗАД

похвално слово за А-секса с лице към него (от Бен Гън)

След Израел Хандс, аз - Бен Гън, макар и плах и грешен, но честен, ще ви занимая, чада мои, с нова притча от Острова на съкровищата.

Аз, Бенджамин Скот Гън казал съм: Всички ние обичаме ближните си, но спим с извънредно малка част от тях!

А-сексът! Какво чудо и каква красота! Ивицата Газа - война за мъжа и йерихонски тръби за жената, лош сън за съседите и завист превелика в офиса и сред джентлемените!

Чада мои, женското тело не е за наяждане, не е за напипване, не е и за зъркелите само (Слепият Пю питайте!). Бен Гън ще ви каже - женското тело е за завладяване, за абордаж и за да го закачиш на куките, да го придърпаш към себе си и да го плячкосаш и пожаряваш. Ама нежно сиреч и с търпение, без моряшки бунтове и подмяна подла на капитана. Женското тело има тайници и ниши, дето празни стоят, но пък ако не си влизал там, все едно никъде не си бил. Телото женско похлупци няма, а само отвърствия - свещени и болезнено нейни само. Такова е мястото и превеликата ивица - Ивицата Газа да я зовем, защото женското тело е карта с пясъчни наноси и тежки възвишения. Карта, която добрия моряк трябва да чете и да е добре с ориентирането.

О, ориент-ирането! Телото женско требва настоятелно да се ориент-ира и пре-ориент-ира в зависимост от житейските бури и дъждовните навици мъжествени. Знае се от Великите Женски Открития, че на Ивицата Газа среща велика си дават арабският манталитет и еврейското чудо. Сиреч арабите напират, евреите не дават. Чудо е женските ивици и местности да чакат толкова време своя орач и месия, чудо е и това, да не си познал жената в нейната цялост и пълнота, с всички тайни и загадки, който поднася тялото й свещено. Защото неведоми са пътищата господни, но е ясно и вече казано: верните от тях водят до ивици пикантни и неповторими, чудесно тесни и неупотребявани - досущ като Ивицата Газа. Какви божествени усещания, какво нещо!

Защото всяко нещо, everything, на този свят, чада мои, има две страни. Нима жената в своето съвършенство трябва да прави изключение от това правило? Не, казва ви грешникът Бен Гън! И нещастници тези от вас са, които в своята глупост не познават жената, и знаят я само от едната й страна. Половинчато сиреч.

И ако има такива (пуритани или жени неосъзнати), които да кажат, че наказание е това за жената, аз ще отвърна, че жената жадува за своята участ - да бъде наказвана. Нежно! Жената, създание диво и страшно, запомня най-дълго сладката болка от преораването на Ивицата Газа и посяването на семена без никаква помисъл.

Анал-изирането грешно е, и до погибел духовна води, ще рекат онези, дето следват Божий канон. Ще рекат, ето: туй е като Онана грешний, комуто било казано: “Влез при жената на брата си!” И той, вместо да свърши работата както трябва, оставил семето си да се плиска по земята, сиреч подобно на анал-изирането - семето всуе ходи. Но сладка болка е туй и опрощение велемудро требва да има.

Блажени тез, които умеят таз болка да дават! Джон Флинт преди време казал бе: А-сексът е онуй нещо, което помни жената целий живот, че и мъжа помни - и лицето му, и името му. Бен Гън ви казва: така е чада мои, пък и защо да помни жената мъж, който полива и окопава само градинката отпред пред къщата, а задний двор оставя непогрижен и без внимание особено.

Неразумни юроди са всички, които мислят и говорят, че А-сексът само на лековатите жени присъщ е. Не са верни тези слова и Бен Гън с цялото си знание и немалък опит противопоставя се. Простете грешното словоблудие бенгъновско, но ако питате леки жени на Лъвов мост какви житейски екстри предлагат, те ще ви кажат с думи грозни, че всички екстри предлагат, но (простете): "...не сме зъвгъзъ..." (простете отново).

Неразумни юроди са всички, които мислят, че А-сексът перверзност е, или пък на жалко желание към мъж изглежда. Различно е чада мои, желанието за А-секс с жена и желанието за А-секс, педалското. Бен Гън за второто не сборува мисли, щото ненаясно е. Бен Гън всички любовни щения уважава, но от някои не разбира ясно, защото за добро или зло е изпаднал в традиционна хетеросексуалност такава. Такава хетеросeксуалност, чада мои, истинската хетеросексуалност се нуждае от любовния А-секс както Слънцето и Въздуха за всяко живо същество.

Голямото женско Съзнание неслучайно нарича обикновените сексуални действия с думата “уважение”. Да “уважаваш” жената и денем, и нощем, и където свариш, е задължение мъжко и достойно. Грехота е да се пропуска, и лъжовно действие е, да се занимава мъжът с работа прекалено и с приятелства мъжки или армейски. Пита тогава Бен Гън: като требва да уважаваме жената, защо не го правим докрай и без стискане и срам излишен?

Чада мои, животът на мъжа е кратък и пълен с безмислени неща и красиви такива. От тях спомени остават за бъдните поколения и разкази остават за другите екипажи. Ако досега А-сексът е terra incognita за вас - попробвайте да убедите една жена поне. Бъдете мъдър като грък, хитър като евреин, пиян от любов като руснак и дръжте се като секретен ключ в шведска брава. Технология сложна, изпълнение просто: това от вас се иска и каквото сабя покаже.

И никога не се заявявайте! Ако си признаете, че А-секс ви се ще и го искате - жената ще погледне като кошута в лов на диви свине обучена. Бен Гън ще ви научи с притча - при жените е като при Господа: най-лесно ще го разсмееш, като му разкажеш плановете си.

Човешкият живот къща е, и ако пред къщата две липи има, засейте една и отзаде. С любовец и нежнотия.

p.s. Но щеше Бен Гън да забрави - като се научи жената и много започне А-секс да иска, винаги й напомняйте, пък и на себе си повтаряйте: да не забравите да се пазите. Щото Ивицата Газа само с гумени ботуши да изгазвате!

островът на съкровищата 1997